Close sidebar
Close sidebar

Romanii sunt din ce in ce mai stresati. Medicii au inregistrat anul acesta 6.000 de cazuri de psoriazis

In primele 9 luni ale acestui an, medicii au inregistrat 6.000 de pacienti noi cu psoriazis.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Psoriazisul este o boala provocata de stres si se declanseaza cand sistemul imunitar este slabit. Nu este contagios, nu dispare niciodata, dar poate fi tinut sub control.

Dr. Calin Giurcaneanu, presedintele Societatii Romane de Dermatologie: "Cauze pe langa cele genetice sunt stresul, alimentatie cu chimicale, fumatul, alcoolul, anumite medicamente".

Aparitia pe corp a unor pete roz care dezvolta cruste i-a facut pe unii dintre ei sa ezite sa mearga la doctor. Medicii spun ca boala nu e contagioasa, poate fi tratata, insa, in lipsa unui consult, pacientii risca sa faca si alte boli precum diabetul, insuficienta cardiaca, hipertensiunea sau artrita psoriazica, scrie stirileprotv.ro.

Oficial, in Romania sunt 400.000 de oameni care sufera de aceasta boala, insa numarul real este mult mai mare, fiindca nu toti merg la medic.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI