Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Românii vor lua cu asalt litoralul românesc. Aproape 19.000 locuri de cazare all inclusive la mare

Pe litoralul românesc apar de la un sezon la altul tot mai multe cazări all-inclusive. Hotelurile de la mare sunt renovate în așa fel încât să poată avea dotări de 5 stele, cu 3 mese incluse în pachet, dar și cu acces nelimitat la spa și pisicină.

Redactia Stirile Kanal D,

Românii vor lua cu asalt litoralul românesc. Aproape 19.000 locuri de cazare all inclusive la mare

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cererea tot mai mare pentru vacanțele all-inclusive, care au crescut cu aproape 5.000 față de anul 2019, i-a determinat pe hotelierii de pe litoralul românesc să facă investiți.

Citește și: VIDEO- Turiștii israelieni vor umple litoralul românesc

Numărul locurilor all-inclusive a ajuns la 18.500

Raluca Sevastru, corespondent KANAL D: ”Datele lansate recent de cei de la Litoralul Românesc arată că a crescut numărul locurilor de cazare în regim all-inclusive. Vorbim despre 18.500 de camere de acest gen de hoteluri de la mare, cu 5.000

mai multe decât anul 2019.”

Câte hoteluri all-inclusive sunt pe litoralul românesc

Aproximativ 40 de hoteluri de pe litoralul românesc, din care patru amenajate recent, vor oferi pachete all-inclusive în această vară.

Raluca Sevastru, corespondent KANAL D: ”38 de hoteluri de pe litoral vor oferi anul acesta pachete all-inclusive, 4 dintre acestea fiind nou amenajate în acest sens.

Cele mai multe unități de cazare cu mese incluse se regăsesc în Jupiter, Mamaia, Neptun și Olimp.”

Cât costă o noapte de cazare la un hotel all-inclusive

Sezonul estival 2023 va scoate din buzunarele românilor pentru o noapte la un hotel all-inclusve din Eforie Nord suma de 379 lei. Turiștii care vor opta pentru pachetele all-inclusive vor beneficia de trei mese pe zi.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Raluca Sevastru, corespondent KANAL D: ”Ce înseamnă all-inclusive în România? Ei bine, vorbim despre cele trei mese pe zi asigurate, gustări și băuturi gratuite pe tot parcursul zilei și acces la plajă, piscină și locuri de joacă pentru cei mici. Prețurile vara aceasta pornesc de la 380 de lei pe cameră, pe noapte, la un hotel all-inclusive de 3 stele. Deci două persoane plătesc în jur de 2.800 de lei pentru un pachet de o săptămână.”

La mare căutare  rămân, însă, destinațiile deja consacrate pentru ofertele ultra și all-inclusive, în special din Turcia și Bulgaria.

Citește și: EXCLUSIV: Destinațiile exotice, la mare căutare/ Agent turism: ”Nu mai este vorba de prețuri mici, ci despre experiențe, timp de calitate”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI