Românii vor putea călători în Statele Unite ale Americii fără viză. Kathleen Kavalec, Ambasadoarea SUA la București a declarat, luni, la Oradea, că România va adera la programul Visa Waiver.

Prin intermediul acestui program, românii vor putea călători în SUA fără viză. Aceasta a spus că cel mai devreme, acest lucru s-ar putea întâmpla la începutul anului 2025.

Citește și: Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat decretele de acreditare a doi ambasadori. George Maior a fost numit ambasador și în Yemen

Românii vor putea călători în SUA fără viză

Ambasadoarea SUA a explicat că, cel mai devreme, românii vor putea călători în SUA la începutul anului 2025. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Românii vor putea călători în SUA fără viză, prin programul Visa Waiver! Ambasadoarea SUA la București a spus când se va întâmpla

Românii vor putea călători în SUA fără viză, prin programul Visa Waiver! Ambasadoarea SUA la București a spus când se va întâmpla

[Sursa foto: Unsplash]

„Este scopul meu în acest mandat. Nu poate fi mai devreme de 2025, pentru că avem de măsurat anual rata de respingere, din 1 octombrie până pe 1 octombrie. Dacă totul va fi bine, probabil, la începutul anului 2025. Sperăm. Nu este garantat. Depinde de multe lucruri ce se pot întâmpla, dar eu cred că ne aflăm pe drumul cel bun", a declarat ambasadoarea SUA, potrivit Agerpres.

SUA a propus României acordarea „sprijinului tehnic” pentru respectarea condițiilor care permit includerea unei țări în programul Visa Waiver ce a fost anunțat pe data de 15 martie, la București.

S-au împlinit 25 de ani de parteneriat strategic între SUA și România

Ambasadoarea SUA la București s-a aflat luni la Oradea pentru a vernisa expoziția itinerantă „Noi, Poporul/We the People”, cu ocazia celebrării a 25 de ani de Parteneriat strategic între Statele Unite ale Americii și România.

Citește și: De ce poartă Mark Zuckerberg un tricou gri în fiecare zi la muncă, în ciuda averii sale incredibile

„Numărul vizitatorilor acestei expoziţii va creşte exponenţial, mai cu seamă că perioada coincide şi cu zilele oraşului Oradea. Vă mulţumim pentru că aţi ales şi Oradea pentru a prezenta şi sărbători împreună parteneriatul strategic dintre SUA şi România", a declarat primarul municipiului, Florin Birta.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si