Sute de mii de oameni au iesit in strada, in fiecare seara, timp de doua saptamani la rand, pentru a-si exprima nemultumirea legata de faptul ca Guvernul Grindeanu a incercat sa promulge ordonantele de urgenta. Printre manifestantii din Piata Victoriei s-a numarat si creatoarea de moda Romanita Iovan, care a venit alaturi de fiul ei, Albert. Cum marile televiziuni din strainatate au avut corespondenti la Bucuresti, Romanita a fost reperata de reporterii postului arab de limba engleza Al Jazeera.

Romanita a fost filmata si fotografiata si a dat chiar si o declaratie prin care si-a justificat atitudinea fata de guvern.

 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie a decis să facă în joacă un test ADN și a descoperit că a crescut timp de 12 ani fiul unui străin- antena3.ro

„M-am simtit inselata, furata, si sunt profund infuriata de faptul ca ne considera ca suntem manipulati. Singura manipulare vine din constiinta mea, de la adversitatea  pentru furt, aroganta si imoralitate. Fiul meu de 10 ani mi-a spus: „Mama, sa mergem in piata. Vreau sa imi salvez tara”. Trebuie sa-i facem pe guvernanti sa inteleaga ca suntem oameni care simtim si gandim, nu suntem marionete”, a declarat Romanita Iovan pentru Al Jazeera. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si