Un tânăr din Rădăuți a fost plasat sub control judiciar. Această măsură, care nu este definitivă, poate fi contestată de către procurorii de la Curtea de Apel Suceava.

Ce dovezi există în acest caz?

Magistratul Tribunalului Suceava a constatat faptul că există o dovadă obținută de pe autoutilitara utilizată pentru transportul produselor care au fost implicate în jaf. Această dovadă oferă "o bază solidă pentru presupunerea rezonabilă privind implicarea acuzatului în locul presupus al comiterii infracţiunii de tâlhărie cu consecinţe deosebit de grave" 

Mai mult decât atât, există probe indirecte, dar și indicii în acest sens. De exemplu, constatarea criminalistică compară resturile de metal și plastic găsite sub autoutilitară, declarația persoanei vătămate, înregistrări video, care îl surprind pe inculpat în autoturism, pe traseul relevant.

Citește și: VIDEO- Jaf armat într-un cazino din județul Arad. Hoții au dat lovitura în 60 de secunde

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Aceste probe au fost identificate în timpul percheziției de la adresa tatălui inculpatului, unde a fost găsită o armă artizanală presupusă persoanelor vătămate. Acestea nu au putut oferi detalii minime despre identitatea autorilor, dar au putut descrie unele dintre acțiunile întreprinse.

Aceste lucruri fac plauzibile posibilitatea ca inculpatul să fi comis acțiuni asemănătoare faptelor menționate în referatul care a propus arestarea lui.

Un român a fost prins în Italia când dădea o spargere de 100.000 de euro

Un bărbat care locuia în apropierea unui depozit a fost trezit de zgomotele unei pisici. Încercând să afle ce probleme are felina, stăpânul s-a uitat pe geam și i-a surprins pe hoți chiar în momentul jafului. 

Hoți dați de gol de o pisică

Bărbatul a anunțat poliția care a ajuns repede la locul incidentului. Carabinierii au reușit să îl prindă pe unul dintre bărbați, care s-a dovedit a fi cetățean român, potrivit ecovincentino.it.

Bărbatul român ar fi încercat să fugă cu o mașină cu numere de Franța pe care o deținea în mod legal. Chestionat de anchetatori, românul a refuzat să dea detalii despre ceilalți bărbați alături de care dădea spargerea. Oamenii legii italieni au dat asigurări că vor fi prinși imediat. Potrivit autorităților din peninsulă, bunurile furate erau de fapt pachete de ochelari, valoarea lor totală s-ar ridica în jurul sumei de la 100.000 de euro.

Citește și: Jaf ca în filme! Un român a fost prins în Italia când dădea o spargere de 100.000 de euro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si