Parintii romani au fost decazuti din drepturi, dupa ce au divortat, iar autoritatile britanice au aflat ca cei doi nu isi pot permite sa isi creasca copiii.

Ministerul Afacerilor Externe a precizat ca toate incercarile de solutionare si repatriere a copiilor s-au soldat cu esec, insa, spune institutia, se cauta noi solutii pentru a rezolva cazul. 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

 „Sunt Florin Barbu, tatal copiilor Andy si Diana, luati ostatici in Anglia de Social Services Haringey Londra, prin niste hotarari aberante emise de un tribunal secret. Copiii mei au cetatenie romana, sunt pe un teritoriu strain, in nesiguranta, adoptati impotriva vointei lor si a mea de un cuplu de homosexuali. Va implor sa ma ajutati sa imi recuperez copiii, ei traiesc o trauma continua de trei ani, se trezesc si adorm plangand”, spunea Florin Barbu in urma cu mai putin de o luna.

Barbatul a intrat in greva foamei pe 18 iunie, iar astazi se implineste o luna de cand barbatul protesteaza in fata ambasadei Marii Britanii din Bucuresti. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si