Close sidebar
Close sidebar

Romanul ai carui copii au fost dati spre adoptie unui cuplu de homosexuali din Marea Britanie a intrat in greva foamei

Dupa ce autoritatile britanice i-au dat spre adoptie unui cuplu de sexual copiii, Florin Barbu a intrat in greva foamei in fata ambasadei Marii Britanii din Bucuresti.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Parintii romani au fost decazuti din drepturi, dupa ce au divortat, iar autoritatile britanice au aflat ca cei doi nu isi pot permite sa isi creasca copiii.

Ministerul Afacerilor Externe a precizat ca toate incercarile de solutionare si repatriere a copiilor s-au soldat cu esec, insa, spune institutia, se cauta noi solutii pentru a rezolva cazul. 

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

 „Sunt Florin Barbu, tatal copiilor Andy si Diana, luati ostatici in Anglia de Social Services Haringey Londra, prin niste hotarari aberante emise de un tribunal secret. Copiii mei au cetatenie romana, sunt pe un teritoriu strain, in nesiguranta, adoptati impotriva vointei lor si a mea de un cuplu de homosexuali.

Va implor sa ma ajutati sa imi recuperez copiii, ei traiesc o trauma continua de trei ani, se trezesc si adorm plangand”, spunea Florin Barbu in urma cu mai putin de o luna.

Barbatul a intrat in greva foamei pe 18 iunie, iar astazi se implineste o luna de cand barbatul protesteaza in fata ambasadei Marii Britanii din Bucuresti. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI