Alex are 35 de ani de 10 luni a decis sa devina femeie. Isi epileaza barba cu epilatorul si ia un tratament hormonal. Invitat la emisiunea lui Teo Trandafir romanul, care a inceput tranzitia pentru a devenit femeie, si-a spus povestea.

" M-am nascut cu un corp de barbat, dar ma simt femeie.

La 15 ani, am avut prima relatie cu un baiat. Mi-am dat seama atunci ca eu nu am cum sa fiu baiat. Am ajuns sa ma casatoresc fiindca ma regaseam in ea, in sotia mea, cand ne-am cunoscut a fost ceva de genul 'eu o sa fiu tu'. Avem doi copii, am realizat ca acesti copii au nevoie de un tata. Am apelat la diverse relatii in afara casatoriei cu barbati. Erau momentele mele de refulare. Apoi, veneam acasa si redeveneam Alex. Am fost casatoriti timp de 16 ani", a spus Alexa, la Teo Show.
 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Dupa ce a devenit femeie, Alexa

a fost respinsa de societate si data afara de la munca.

" Toti spun ca nu discrimineaza. E o chestie nespusa, se blocheaza. Cand ii suni, cred ca esti barbat. De asta prefer sa trimit un mesaj, descriu pe scurt si ca sunt transgender. Din pacate, nu conteaza asta. Decizia am luat-o mai demult, dar abia acum 10 luni am inceput sa fac ceva. Anul trecut am luat decizia finala sa fac tranzitia. Am mers la psihiatru si la psiholog. In literatura de specialitate, inca se foloseste termenul de tulburare de gen. Acum sunt medici care se ocupa de asta. Se iau multe decizii, analize inainte de a face tranzitia", a spus Alexa.

Intrebat cum a avut curaj sa se casatoreasca, aceasta a spus:" Nu stiam ce se intampla cu mine. Sotia mea merita toata admiratia. A fost alaturi de mine si de copii. Divortul s-a produs datorita faptului ca asa a vrut ea. Nu stia ce se intampla cu mine. Cand s-a produs ruptura, am plecat in Germania. Acolo am intrat in contact cu mai multi oameni trans", a spus Alexa.

" Eu si cu fetele mele am avut o legatura mai aparte. Ele au ales sa traiasca cu mine.

Eu sunt mama lor "trans". Am un vlog pe care l-am facut special pentru a informa. Am psihologi, medici care vin cu informatii. Se numeste Identitate de Gen.", a mai declarat Alexa.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si