Dave Oancea a devenit celebru in America dupa ce a facut milioane de dolari din pariuri sportive, cea mai mare lovitura a sa consemnandu-se toamna trecuta, cand a castigat 2,5 milioane de dolari dupa ce a ghicit echipa care a luat titlul la fotbal american.

Dave este inconjurat mereu de femei frumoase
Dave este inconjurat mereu de femei frumoase Devenit personaj in presa americana, mai ales pentru petrecerile sale grandioase si pentru faptul ca si-a cumparat o masina de numarat bani, Oancea are si momente proaste.
Acum cateva zile, pariorul cu tata originar din Ardeal a pariat 1 milion de dolari pe victoria Mieshei Tate, o luptatoare de MMA care isi punea centrura in joc, intr-o lupta la Las Vegas.
Miesha Tate si Dave Oancea sunt prieteni buni
Miesha Tate si Dave Oancea sunt prieteni buni
In cazul unei victorii a lui Tate, Oancea ar fi facut un profit de 400.000 de dolari. Banii s-au dus insa pe apa sambetei, pentru ca luptatoarea de MMA a pierdut inca din prima repriza, dupa doar 3 minute si 16 secunde! Oancea, care a castigat bani buni de pe urma lui Tate, cu alte ocazii, nu s-a suparat pe aceasta. "Nu conteaza banii. Sufar pentru Miesha Tate, voi fi mereu fanul ei numarul 1. Dragoste si respect pentru ea”, a spus Oancea dupa meciul in care a pierdut 1 milion de dolari.
Dave Oancea, aratand un castig din februarie 2016 de aproape un milion de dolari
Dave Oancea, aratand un castig din februarie 2016 de aproape un milion de dolari





Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si