Denis Repka, un om de afaceri din Baia Mare care a făcut parte din echipa de campanie a lui Donald Trump, a murit în urma unui accident care a avut loc în Maramureș.

Bărbatul se stabilise de mai mulți ani în Statele Unite, dar s-a întors în țară în perioada concediului. Bărbatul de 56 de ani era cunoscut în special în Baia Mare, unde a înființat un post regional de radio cu mai mult timp în urmă.

Citește și: VIDEO O zi la piscină i-ar fi adus moartea lui Sorin. Antrenorul adolescentului e în stare de șoc: „Era ca și copilul meu”

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Denis Repka, accident mortal, Donald Trump, alegeri SUA

Bărbatul nu a mai putut fi salvat, în ciuda eforturilor medicilor

Denis Repka a pierit într-un accident cu motocicleta care a avut loc joi, pe 25 iulie, scrie Glasul Maramureșului. Accidentul a avut loc după prânz, între Cavnic și Budești, pe DJ 109 F. După ce a căzut de pe motocicletă, bărbatul a lovit un parapete metalic.

La scurt timp a ajuns la fața locului și un elicopter SMURD. Din nefericire, în ciuda eforturilor medicilor, omul de afaceri nu a mai putut fi salvat.

„Cu puțin timp în urmă, am fost anunțați, prin numărul unic de urgență 112, despre producerea unui accident rutier, în care a fost implicat un motociclist, pe DJ 109F, între localitățile Cavnic și Budești. Pentru acest caz au fost alocate un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul punctului de lucru Cavnic și cel de Terapie Intensivă Mobilă.

La sosirea primului echipaj medical, victima se afla în stop cardio-respirator. La locul intervenției s-a deplasat și un elicopter SMURD. În ciuda eforturilor depuse de echipajele medicale, victima a fost declarată decedată”, a transmis ISU Maramureş după accident.

Citește și: „M-am uitat pe geam să văd” Declarația șocantă a pacientei care a venit la cabinetul doctoriței din Brăila, imediat după ce a fost ucisă. Se confirmă ipoteza anchetatorilor

Denis Repka, accident mortal, Donald Trump, alegeri SUA

Denis Repka

[Sursa foto: Facebook Denis Repka]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si