Close sidebar
Close sidebar

Romanul care a murit dupa ce a fost lovit de un sofer beat in Londra si-a dorit ca organele lui sa fie donate

Unul dintre cei cinci romani raniti luna trecuta in sudul Londrei, dupa ce a fost lovit de o masina, a murit. Ultima dorinta a tanarului a fost ca organele lui sa fie donate.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit Evening Standard, mama barbatului din Slatina ar fi mers la Londra pentru a-i fi alaturi in ultimele clipe de viata. Comunitatea localal a initiat o strangere de fonduri pentru ca trupul barbatului sa poata fi adus in tara.

„Tocmai se mutase cu iubita lui cu cateva saptamani inainte si se pregateau sa se intoarca acasa si sa-si faca o familie, dar acum se intoarce intr-un cosciug. Ultima sa dorinta a fost sa salveze vieti donandu-si organele. Acum a ajutat cel putin 5 oameni in suferinta”, a declarat varul victimei.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Un barbat, despre care se crede ca este soferul masinii care a lovit grupul de romani care lucra la o spalatorie auto, a fost retinut la locul faptei de un ofiter de politie aflat in timpul liber.

El se afla sub influenta bauturilor alcoolice. Politia metropolitana a explicat ca nu exista niciun indiciu care sa demostreze ca este vorba de un incident terorist.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI