Close sidebar
Close sidebar

Românul care le-ar fi ucis pe Delia și Maria ar fi făcut mai multe victime: ”'Nici măcar unui câine nu ar trebui să i se facă acest lucru”

Omar Edgar Nedelcov, suspectul în cazul dublei crime din Italia ar mai fi avut în trecut și alte victime. Rudele româncelor au făcut dezvăluiri cutremurătoare despre acest caz.

Stefania Pavel,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Două românce au fost găsite fără suflare în provincia Naro, din Italia. Ele locuiau la o distanță de aproximativ 200 de metri una de cealaltă. Maria Russ, în vârstă de 59 de ani a fost găsită carbonizată în cartierul Vicolo Da Vinci, iar cea de-a doua ar fi fost găsită într-o baltă de sânge, în locuința ei din Vicolo Avenia, sudul Italiei. 

Cele două românce au trecut prin chinuri groaznice

Responsabil pentru dubla crimă este Omar Edgar Nedelcov, chiar un presupus prieten de-al femeilor. Psihologul criminalist Margherita Carlini a vorbit într-un articol publicat de Fan Page despre profilul posibilului ucigaș. Despre individ se știe că are trăsături de personalitate antisocială semnificative, având antecedente penale specifice. Mai exact, bărbatul a fost acuzat de violență, dar și de furt și incendiere unei ferme la care lucra.

În seara zilei de 4 ianuarie, bărbatul, Omar Edgar Nedelkov, în vârstă de 24 de ani, lua cina la domiciliul Deliei Zărnișcu, în vârstă de 58 de ani, în compania unui alt bărbat în vârstă de 50 de ani. Atunci, Omar ar fi agresat-o sexual pe româncă, după mai multe pahare de alcool. Într-un final femeie i-ar fi dat afară din casă pe cei doi bărbați. După aceea, în timp se plimba prin Naro, el a ajuns pe aleea Avemnia, acolo unde locuia Maria Russ.

Și ea ar fi fost abuzată, iar mai apoi trupul său a fost incendiat.

" A spus nu, iar băiatul nu a acceptat refuzul. Nimeni nu a auzit nimic, nimeni nu a auzit nimic. Nici țipete, nici zgomote. Dar dacă ați fost hărțuiți de această persoană, veniți în față. Nici măcar unui câine nu ar trebui să i se facă acest lucru. Mama mea a fost arsă de vie și sper că era deja moartă.

Toată comunitatea din Naro îl cunoaște pe acest individ, consumă alcool și droguri. Și nu a fost prima dată când a hărțuit o femeie, sunt mai multe", a povestit fiica Mariei.

Ele sunt cele două românce moarte în Italia.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Citește și: Răzbunare din gelozie. Gestul extrem făcut de o femeie din Roman, după ce a aflat că soțul său are o relație extraconjugală

Suspectul dublei crime ar mai fi recurs la astfel de gesturi și în trecut

Din imaginile surprinse de camere, se pare că bărbatul a privit cu cinism întreaga scenă macabră. Mai apoi, Nedelcov s-a reîntors în casa Deliei, acolo unde aceasta ar fi fost abuzată din nou și omorâtă cu sânge rece. Cel mai probabil, tânărul s-a gândit să scape și de cadavre, sunându-l pe prietenul său pentru ajutor.

El este Omar Edgar Nedelkov.

[Sursa foto: Colaj Facebook& lasiciliaweb.it]

Citește și: Exclusiv! Fermierii români blochează Capitala. Ei își doresc fapte și nu doar promisiuni deșarte: ”Clasa politică să fie solidară cu domeniile care încă mai au o șansă în țara asta”

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

El ar fi fost și cel care a apucat să sune la Poliție, iar vinovatul a fost arestat pentru faptele sale. Acum, specialiștii care i-au analizat comportamentul spun că cel mai probabil, individul ar mai fi abuzat și în trecut alte persoane.

Având în vedere trăsăturile sale comportamentale și recurența unora dintre comportamentele sale, nu poate fi exclusă posibilitatea ca bărbatul să fi atacat în trecut și alte femei, ale căror mărturii ar fi fundamentale, după moartea Deliei și a Mariei, pentru reconstituirea adevărului”, spune psihologul criminalist.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI