I.C.M., românul de 25 de ani trăia în Herencia şi lucra ca zidar. Acesta şi-a ucis prietenul, Jesus Mora, apoi l-a abandonat fără suflare într-o livadă de măslini.
El a fost dus la reconstituire la 4 zile după crimă și a recunoscut totul.

Românul le-a povestit anchetatorilor că s-au luat la bătaie în maşină. El l-a lovit cu pumnii, apoi a coborât şi cu o unealtă de agricultură și i-a aplicat o singură lovitură, la nivelul gâtului.

Românul crede că i-a secţionat jugulara victimei sale, absolut acidental. Bărbatul a murit pe loc.

După crimă, tânărul s-a urcat la volan, a mai mers un kilometru şi jumătate şi şi-a abandonat victima într-o gropă, între măslini. Spune că era foarte speriat şi a fugit. Mai târziu, el a sunat un frate care trăiește în Villarrubia de los Ojos și i-a spus că a făcut "ceva oribil".

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Avocatul tânărului crede că acesta are probleme psihice, scrie La Tribuna de Ciudad Real, pentru că a povestit totul cu o naturaleţe teribilă.

În plus, fratele lui le-a spus poliţiştilor că tânărul suferea de mai multă vreme de depresie şi încercase să se sinucidă.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si