Close sidebar
Close sidebar

Românul care și-a ucis prietenul în Spania, dat pe mâna polițiștilor de frate

Românul care și-a ucis prietenul în Spania a fost dat pe mâna poliției chiar de fratele lui.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

I.C.M., românul de 25 de ani trăia în Herencia şi lucra ca zidar. Acesta şi-a ucis prietenul, Jesus Mora, apoi l-a abandonat fără suflare într-o livadă de măslini.
El a fost dus la reconstituire la 4 zile după crimă și a recunoscut totul.

Românul le-a povestit anchetatorilor că s-au luat la bătaie în maşină. El l-a lovit cu pumnii, apoi a coborât şi cu o unealtă de agricultură și i-a aplicat o singură lovitură, la nivelul gâtului.

Românul crede că i-a secţionat jugulara victimei sale, absolut acidental. Bărbatul a murit pe loc.

După crimă, tânărul s-a urcat la volan, a mai mers un kilometru şi jumătate şi şi-a abandonat victima într-o gropă, între măslini.

Spune că era foarte speriat şi a fugit. Mai târziu, el a sunat un frate care trăiește în Villarrubia de los Ojos și i-a spus că a făcut "ceva oribil".

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Avocatul tânărului crede că acesta are probleme psihice, scrie La Tribuna de Ciudad Real, pentru că a povestit totul cu o naturaleţe teribilă. În plus, fratele lui le-a spus poliţiştilor că tânărul suferea de mai multă vreme de depresie şi încercase să se sinucidă.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI