Close sidebar
Close sidebar

Românul care și-a văzut visul îndeplinit, o expoziție de pictură la Castelul Corvinilor

În ciuda greutăților și a bolii, Robert, un tânăr din Hunedoara și-a văzut visul devenit realitate.

Stefania Pavel,

În ciuda greutăților și a bolii, Robert, un tânăr din Hunedoara și-a văzut visul devenit realitate.

[Sursa foto: Antena 3 CNN]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un vis împlinit pentru un tânăr din Hunedoara și o Zi a Copilului trăită cu bucurie și demnitate! Robert Petros a rămas copil în suflet, chiar dacă anii și greutățile aduse de boală au trecut peste el, potrivit Antena 3 CNN.

Fostul gimnast, Marian Drăgulescu a vizitat expoziția tânărului

Cele mai mari bucurii în viață le-a avut când şi-a descoperit talentul pentru pictură. Oameni cu suflet mare l-au ajutat să aibă propria expoziție. I-au dăruit șevalet, pânze și acuarele și l-au așteptat într-un cadru de vis: Castelul Corvinilor din Hunedoara.

Printre cei care au vizitat expoziţia s-a numărat şi fostul gimnast Marian Drăgulescu.

Citește și: EXCLUSIV: Beatrice Păun a obținut medalia de argint la Campionatul Mondial de Public Speaking de la Londra/ ”Cred în puterea de schimbare pe care generația mea o are”

Robert Petros- autor expoziție

[Sursa foto: Antena 3 CNN]

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Robert a întâlnit-o pe Raluca Bugnar cu ceva timp în urmă și i-a împărtășit acesteia dragostea lui pentru pictură. Povestea de viață a tânărului a impresionat-o și, împreună cu un grup de oameni sufletişti, au decis să îl sprijine.

"I-am făcut o vizită acasă, unde am observat că are foarte multe tablouri pictate, i-am dus multe pânze, acuarele, markere, farfurii. Ne-a făcut atunci o demonstraţie foarte frumoasă şi atunci l-am întrebat care ar fi dorinţa lui cea mai mare şi ne-a spus, foarte timid, cu un bun simţ ieşit din comun, că îşi doreşte o expoziţie de pictură", a declarat Raluca Bugnar, coordonator PUSL Transilvania pentru sursa citată.

Mama lui Robert, mândră de realizările lui

Bucuria lui Robert  este dată de mirajul culorilor pe care le aşterne pe pânză alba. Iar mama sa, care l-a crescut singură, ştie cel mai bine acest lucru şi priveşte cu mândrie picturile fiului ei.

"Pictura te relaxează, te linişteşte. Am pictat personaje de desene, farfurii, flori, am făcut şi Castelul Bran", a explicat Robert Petros.

Farfurii colorate pictate de Robert.

[Sursa foto: Antena 3 CNN]

Raluca Bugnar nu a uitat promisiunea făcută și a respectat-o. Așa că Robert are expoziția lui, organizată într-un loc excepţional, încărcat de istorie.

Citeste si: Statul român oferă suma de 700 de lei pentru femei! Care sunt criteriile necesare?- kfetele.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu, reacție după ce a fost acuzată că a circulat pe contrasens. Imaginile au devenit virale- radioimpuls.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citește și: EXCLUSIV: Elevul care s-a calificat în Lotul Olimpic Național al juniorilor, la Informatică/ Alexandru Thury: ”Nu este foarte greu să fii olimpic în România”

Printre cei care i-au văzut tablourile s-a numărat și Marian Drăgulescu, marele gimnast al României. Raluca Bugnar crede că a fi umanist înseamnă în primul rând să manifești omenie față de semeni, iar cele trei cuvinte, Demnitate, Onoare, Curaj ar trebui să devină călăuză pentru toţi românii.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI