Cele două copile, de 15 şi 16 ani, au fost supuse agresiunilor sexuale între anii 2015 şi 2017. Pentru faptele sale, în prima instanţă, românul a fost condamnat 112,5 ani de închisoare, iar acum Curtea Superioară din Castilla y Leon a confirmat pedeapsa.

Înalta Curte a respins recursul condamnatului şi a confirmat decizia din 5 iulie 2018 a celei de-a Patra Secţii Penale a Curţii Provinciale, care l-a găsit pe român vinovat de opt infracţiuni de agresiune sexuală, cinci dintre ele contra uneia dintre cele două fete şi trei asupra celei de-a doua.

Trebuie să le dea câte 10.000 de euro fiecăreia dintre fete De asemenea, a fost găsit vinovat de alte cinci agresiuni asupra soţiei.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Românul a mai fost decăzut din toate drepturile părinteşti şi obligat să achite câte 10.000 de euro fiecăreia dintre fiice. Bărbatul şi-a supus fiicele unor atacuri sălbatice, le-a violat în mai multe rânduri, le-a bătut şi le obliga să doarmă împreună cu el. A lovit-o repetat pe soţia sa pentru a nu se opune abuzurilor asupra copilelor. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si