Close sidebar
Close sidebar

Românul care şi-a violat şi şi-a lăsat însărcinate cele două fiice a primit o CONDAMNARE record

Un româna a şocat Spania după ce ce şi-a violat cele două fiice şi le-a lăsat însărcinate. Magistraţii au decis să-l condamne la 113 ani de închisoare.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cele două copile, de 15 şi 16 ani, au fost supuse agresiunilor sexuale între anii 2015 şi 2017. Pentru faptele sale, în prima instanţă, românul a fost condamnat 112,5 ani de închisoare, iar acum Curtea Superioară din Castilla y Leon a confirmat pedeapsa.

Înalta Curte a respins recursul condamnatului şi a confirmat decizia din 5 iulie 2018 a celei de-a Patra Secţii Penale a Curţii Provinciale, care l-a găsit pe român vinovat de opt infracţiuni de agresiune sexuală, cinci dintre ele contra uneia dintre cele două fete şi trei asupra celei de-a doua. Trebuie să le dea câte 10.000 de euro fiecăreia dintre fete De asemenea, a fost găsit vinovat de alte cinci agresiuni asupra soţiei.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

Românul a mai fost decăzut din toate drepturile părinteşti şi obligat să achite câte 10.000 de euro fiecăreia dintre fiice. Bărbatul şi-a supus fiicele unor atacuri sălbatice, le-a violat în mai multe rânduri, le-a bătut şi le obliga să doarmă împreună cu el. A lovit-o repetat pe soţia sa pentru a nu se opune abuzurilor asupra copilelor. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI