Iata primele imagini cu cei trei teroristi care au ingrozit lumea prin sadismul cu care au ucis 7 oameni si au ranit grav alti 48.

Khuram Shazad Butt, cunoscut de apropiati drept Abu, avea 27 de ani si era cetatean britanic, nascut in Pakistan. Studiase managementul si a lucrat recent la metroul din Londra, oras in care parintii lui au emigrat pe cand el era copil.

Anult trecut, teroristul a aparut intr-un documentar despre jihadistii din Marea Britanie si era cunoscut de serviciile de securitate britanice pentru ideile lui extremiste.

Era sub radarul politiei, dar nu a fost arestat pentru ca nu erau dovezi ca ar planui un atac.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Rachid Redouane, cel de-al doilea atacator, avea 30 de ani, era de origine marocana sau libiana, si nu ar fi fost in vizorul autoritatilor britanice.

Al treilea terorist, Youssef Zaghba, de 22 de ani, este de origine italiana si fusese arestat in 2016 pentru c-ar fi vrut sa se alature formatiunii Stat Islamic. Numele lui a fost trecut pe lista suspectilor de terorism, deci autoritatile britanice ar fi trebuit sa-l aiba si pe el in vizor.

Intre timp, cele 12 persoane arestate dupa atentat au fost eliberate, cu toate ca in unele cazuri politistii au gasit acasa la suspecti adevarate arsenale. O dovedesc imaginile filmate de martori. Priviti ce ascundea in casa acest individ!

Pe podul groazei din Londra trotuarele sunt acum protejate de bariere de beton, pentru ca trecatorii sa fie feriti de alte atentate cu autovehicule ucigase.
 
EROUL ROMAN, PROTEJAT IN LONDRA

"Eroul care a dovedit curaj in fata terorii", asa e numit brutarul roman, Florin Murariu, care nu s-a temut sa tina piept teroristilor care omorau oameni la Londra... si-n plus a adapostit zeci de persoane din calea lor.  

"Era inspaimantator. Mi-era si mila de victime. Nu am stiut cum sa reactionez. M-am ganmdit ca deja sunt si eu in pericol  si am zis sa reactionez aruincand cu naveta in el."

Ambasadorul roman la Londra a declarat, astazi, ca Florin va primi protectie in regat, dar si ca ii va propune presedintelui Klaus Iohannis sa il decoreze!

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si