Bărbatul se afla în vacanță cu soția sa, iar aceștia ar fi ignorat avertismentul salvamarilor de a intra în apă, marea fiind foarte agitată.

Cuplul și-ar fi riscat viața pentru o poză reușită

Cei doi soți s-ar fi avântat în larg pentru a surprinde în poză și marea agitată, însă curenții au fost mult prea puternici.

Citește și: Un feribot cu 120 de persoane la bord a luat foc

Soția bărbatului a fost salvată în ultimul moment de un salvamar și un turist sârb, însă pentru românul în vârstă de 50 de ani nu s-a mai putut face nimic.

Citește și: Tragedie la Costinești: un bărbat a decedat în timp ce căuta scoici în mare

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Marea extrem de agitată și curenții puternici din zona respectivă au făcut imposibilă salvarea bărbatului în vârstă de 50 de ani. Trupul fără viață a fost adus de valuri câteva ore mai târziu.

Turiștii martori la tragedie au povestit cum s-a întâmplat totul

"Doamna era pe margine, a leşinat de câteva ori. Au încercat să o liniştească, să nu mai intre în apă", a declarat o turistă.

Citește și: Un român și-a pierdut viața în Grecia. Acesta a ignorat anunțul salvamarilor și a fost înghițit de valuri

"Vai de capul meu! Vai de capul meu! L-a prins, măi! L-a prins! Eu cred că l-a luat valul.

Doamne Fereşte! Dar e foarte greu să îl aducă, te trage în jos. Dar nu poate măi, să înainteze, uite, că văd pe cameră. ”, a spus un alt turist îngrozit.

Citește și: Turist român mort în Grecia

O româncă a povestit cum salvamarii au încercat să-l recupereze pe bărbatul în vârstă de 50 de ani, însă curenții puternici le-a îngreunat misiunea. Trupul bărbatului a ajuns la stânci și abia atunci ar fi reușit să-l scoată, însă a fost mult prea târziu pentru turistul român.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si