Close sidebar
Close sidebar

Românul mutilat în Italia de bomba care i-a explodat în mâini va rămâne și fără un ochi

Ion este în stare critică, la spital, după ce a fost grav rănit în timp ce făcea o bombă artizanală.

Stefania Pavel,

Ion este în stare critică, la spital, după ce a fost grav rănit în timp ce făcea o bombă artizanală.

[Sursa foto: Corriere Adriatico]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Poveste incredibilă în Italia, unde un român, stabilit în Peninsulă a fost grav rănit în timp ce făcea o bombă artizanală. Bărbatul a rămas fără braţe şi primeşte îngrijiri medicale într-un spital din Ancona, unde a fost dus, de urgenţă, cu un elicopter, scrie Observator.

Românul a rămas fără ambele brațe

Bărbatul de 37 de ani ar fi încercat să facă o bombă artizanală în vila în care locuia, mai exact în localitatea Apsella din Italia, moment în care a avut loc această explozie. O deflagrație destul de puternică, în urma căreia românul a fost grav rănit. Odată ajuns la spital, medicii au fost nevoiți să-i amputeze ambele brațe. 

Citește și: Gest șocant făcut de un bărbat în stare de ebrietate. Acesta și-a stins țigara în capul unei fetițe de trei ani

Potrivit publicației  Corriere Adriatico, tânărul este în stare critică și își va pierde și un ochi. În plus, bărbatul s-a ales cu arsuri puternice pe trunchi şi picioare. Între timp, cercetările continuă. Polițiștii și procurorii încearcă să înțeleagă de ce bărbatul, deja cunoscut oamenilor legii pentru infracțiuni contra proprietății, fabrica o bombă. Momentan, sunt doar ipoteze precum suspiciunea că ar fi putut fi utilizată pentru a arunca în aer bancomate.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Bărbatul de 37 de ani ar fi încercat să facă o bombă artizanală în vila în care locuia.

[Sursa foto: Corriere Adriatico]

În așteptarea audierii de către anchetatori, atunci când condițiile o vor permite, carabinierii din Pesaro verifică telefonul mobil al bărbatului și strâng mărturii. 

Citește și: O femeie rănită într-un atentat cu bombă a murit după 22 de ani de comă, în Israel

Presa italiană relatează că românul se stabilise în Italia în urmă cu un an şi locuia cu sora şi nepoţii săi. Din fericire, în momentul exploziei nu erau acasă, astfel că nimeni altcineva nu a fost rănit.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI