otrivit Daily Mail, incidentul socant s-a petrecut duminica, 26 februarie, langa Catford Bus Garaj, in Bellingham, sudul Londrei. O inregistrare video facuta la scurt timp dupa accident arata cum trecatorii au incercat sa le acorde asistenta celor cinci romani secerati de masina ce a intrat direct in ei.

Claudiu Girdoc avea 31 de ani si a fost grav ranit, el murind cateva zile mai tarziu in spital.

Apropiatii spun ca se afla in Londra de noua ani si ca de o luna se mutase cu iubita lui. Isi faceau planuri, isi doreau sa se intoarca in Romania si sa-si intemeieze o familie.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Barbatul venise la Londra si muncea pentru a-si ajuta familia din Slatina. Cand a aflat de moatea fiului sau, mama lui Claudiu a venit la Londra, insa nu a mai gasit decat o fotografie cu fiul ei si multe lumanari in locul in care a avut loc accidentul, langa un gard din apropierea Catford Bus Garage, locul unde muncise Claudiu.

Prietenii au facut si o pagina de ajutorare, unde s-au strans banii necesari pentru repatrierea trupului lui Claudiu, care astfel va ajunge acasa pentru a fi inmormantat.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si