Close sidebar
Close sidebar

Romanul omorat in Londra pe trotuar, de un sofer beat, se pregatea sa se casatoreasca si sa se intoarca in tara! Ce a gasit mama lui cand a ajuns la locul accidentului

Un accident incredibil a socat pe toata lumea, la sfarsitul lunii februarie, cand un sofer beat a intrat intentionat cu masina intr-un grup format din cinci persoane. Toti au fost raniti, dat unul dintre ei a murit la cateva zile, in spital.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

otrivit Daily Mail, incidentul socant s-a petrecut duminica, 26 februarie, langa Catford Bus Garaj, in Bellingham, sudul Londrei. O inregistrare video facuta la scurt timp dupa accident arata cum trecatorii au incercat sa le acorde asistenta celor cinci romani secerati de masina ce a intrat direct in ei.

Claudiu Girdoc avea 31 de ani si a fost grav ranit, el murind cateva zile mai tarziu in spital. Apropiatii spun ca se afla in Londra de noua ani si ca de o luna se mutase cu iubita lui. Isi faceau planuri, isi doreau sa se intoarca in Romania si sa-si intemeieze o familie.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Barbatul venise la Londra si muncea pentru a-si ajuta familia din Slatina. Cand a aflat de moatea fiului sau, mama lui Claudiu a venit la Londra, insa nu a mai gasit decat o fotografie cu fiul ei si multe lumanari in locul in care a avut loc accidentul, langa un gard din apropierea Catford Bus Garage, locul unde muncise Claudiu.

Prietenii au facut si o pagina de ajutorare, unde s-au strans banii necesari pentru repatrierea trupului lui Claudiu, care astfel va ajunge acasa pentru a fi inmormantat.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI