Romeo Vasiloni este timișoreanul care face furori în casa fetelor de la „Puterea Dragostei”. Bărbatul este, de fapt, din Oțelu Roșu și a studiat la Universitatea Creștină Dimitrie Cantemir din Timișoara.

Romeo, în vârstă de 29 de ani, este pasionat de sport și a venit în cadrul show-ului TV de la Kanal D pentru a-și găsi jumătatea. „Ce faceți, fetelor?” a

zis Romeo când a pășit în casa iubirii.

romeo de la puterea dragostei
Noul concurent de la Puterea Dragostei.[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Citeste si: Alexandra, amenințări la Puterea Dragostei: „Dacă reușesc să bat pe cineva până la urmă...” Urmărește o ediție incendiară „Puterea dragostei” marți, 15 decembrie, de la 11:00 și 17:00 pe Kanal D

Citeste si: Maria de la „Puterea Dragostei” pe cale să formeze un cuplu cu Nicos: „Mi-e drag de el!”

Fetele au chicotit și au fost impresionate de faptul că Romeo este mai mare la ani. Concurentele au fost uimite de faptul că bărbatul le-a împărțit tuturor câte o floare. Fetele au primit trandafirii și i-au zis „Bună, Romeo! Unde e Julieta?”.

„Nu prea cred în zodii, dar sunt pești. Sunt din Timișoara și am 29 de ani. Ultima relație s-a terminat acum câteva luni. Top trei fete din casă?! Băi, sincer, aș vrea să vă cunosc pe toate. N-aș putea să dau trei nume, toate sunteți frumoase. Cred foarte mult în vibe-ul pe care mi-l transmite o persoană când vorbesc cu ea, nu doar după fizic. E total aleatoriu, Maria, Alexandra și Aya.

Sunt antrenor de fitness și am lucrat șase ani de zile în telecomunicații, dar urăsc munca de birou.” a adăugat Romeo de la „ Puterea Dragostei ”.

Bărbatul a invitat-o apoi la dans pe Maria de la „ Puterea Dragostei”.

Ce părere au avut băieții de intrarea lui Romeo în casa „Puterea Dragostei”

„Ai zis că ești bătrân, ai 35 de ani? A venit bărbatul adevărat, Alexandro!” au transmis băieții.

Concurenții s-au arătat prietenoși cu noul concurent și l-au luat la întrebări pe acesta.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si