Romeo de la „Puterea Dragostei” face apel către toți prietenii lui de pe Instagram. Concurentul emisiunii de la Kanal D are un prieten grav bolnav. „Bună, dragii mei! Fac apel la bunătatea voastră. Un bun prieten a suferit în toamnă un grav accident de mașină, care l-a imobilizat la pat. Are nevoie de recuperare care este foarte costisitoare. Cei care doriți și puteți să ajutați vă las toate detaliile în următorul story.

Vă mulțumesc și vă pup!”, a zis Romeo de la „Puterea Dragostei”.

Citeste si: VIDEO- Acasă la Thalida de la ”Puterea Dragostei”

Prietenul lui Romeo, Flavius, trece prin momente grele în urma accidentului suferit. Cine dorește să-l ajute pe tânăr o poate face donând bani pe numele Ibolyka Duluța. RON: RO83RZBR0000060020965934.  EUR: ROO9RZBR000006002197385.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de marți, 19 ianuarie- Prima parte- VIDEO Nicos se cuplează în emisiune cu fosta iubită!

Cine este Romeo Vasiloni de la „Puterea Dragostei”

Romeo de la „Puterea Dragostei” este concurentul care a intrat în luna decembrie în casa iubirii de la Kanal D. Tânărul este instructor de sport și fitness.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Romeo Vasiloni este timișoreanul care face furori în casa fetelor de la „Puterea Dragostei”. Bărbatul este, de fapt, din Oțelu Roșu și a studiat la Universitatea Creștină Dimitrie Cantemir din Timișoara.

Citeste si: Cristian Marinescu a părăsit platoul emisiunii Puterea Dragostei! "Am plecaaaaat!"

romeo vasiloni de la puterea dragostei
Romeo de la Puterea Dragostei.[Sursa foto: Instagram]

Romeo, în vârstă de 29 de ani, este pasionat de sport și a venit în cadrul show-ului TV de la Kanal D pentru a-și găsi jumătatea.

„Ce faceți, fetelor?” a zis Romeo când a pășit în casa iubirii.

Fetele au chicotit și au fost impresionate de faptul că Romeo este mai mare la ani. Concurentele au fost uimite de faptul că bărbatul le-a împărțit tuturor câte o floare. Fetele au primit trandafirii și i-au zis „Bună, Romeo! Unde e Julieta?”.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

„Nu prea cred în zodii, dar sunt pești. Sunt din Timișoara și am 29 de ani. Ultima relație s-a terminat acum câteva luni. Top trei fete din casă?! Băi, sincer, aș vrea să vă cunosc pe toate. N-aș putea să dua trei nume, toate sunteți frumoase. Cred foarte mult în vibe-ul pe care mi-l transmite o persoană când vorbesc cu ea, nu doar după fizic. E total aleatoriu, Maria, Alexandra și Aya. Sunt antrenor de fitness și am lucrat șase ani de zile în telecomunicații, dar urăsc munca de birou.”

a adăugat Romeo de la „Puterea Dragostei”.

Bărbatul a invitat-o apoi la dans pe Maria de la „Puterea Dragostei”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si