Artista fusese diagnosticată cu cancer la plămâni în stadiul patru, cu metastaze pe creier, în urmă cu câteva luni. După ce a început un tratament puternic, anunța-se că rezultatele pozitive încep să apară.

Rona Hartner și-a cumpărat loc de veci după ce a aflat că are cancer 

Cu toate că medicii i-au adus Ronei și vești bune, ea fiind convinsă că în scurt timp va renunța la tratamentul cu citostatice, destinul a făcut ca astăzi, 23 noiembrie, artista să treacă în lumea celor drepți.

„Acum sunt un pic mai împlinită de la cortizon, dar ăsta e singurul efect secundar pe care-l am, pentru că Dumnezeu a vrut să am un cancer care răspunde extraordinar la ultimul model de citostatice din lume, care este fără niciun efect secundar asupra mea.

Citește și: Rona Hartner a lăsat în urma ei o fiică îndurerată. Era cea mai mândră de fata ei, Rita

Doctorii mă trimiteau la notar, să-mi fac testamentul. Am fost cu copilul meu, a fost groaznic pentru noi. Mi-am cumpărat loc de veci, dar Biserica e forță”, declarase Rona Hartner cu câteva luni în urmă în cadrul unei emisiuni.

Rona Hartner (1973-2023)

Rona Hartner (1973-2023)

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

Tratamentul pe care îl urma Rona părea să aibă rezultate, însă, artista nu mai avea deloc energie.

„Merg pe panta bună, cred că într-o lună opresc tratamentul, fără să-mi fi pierdut părul, fără să fie avut nimic altceva, doar că nu mai am forță”, mai declarase aceasta.

Rona Hartner a mai suferit de cancer în trecut

Cântăreața a trecut în neființă la vârsta de 50 de ani după o luptă crâncenă cu cancerul la plămâni, în stadiul patru și metastaze pe creier.

Rona Hartner mai fusese diagnosticată în 2019 cu cancer, însă, cântăreața anunțase public că a învins boala de două ori.

Însă, cu timpul, cancerul a recidivat, iar organismul Ronei a cedat. La început de noiembrie, medicii i-au explicat artistei că boala nu este vindecată în totalitate, iar una dintre metastazele pe care o avea pe creier, s-a mărit, potrivit libertatea.ro.

Rona Hartner a murit la 50 de ani, răpusă de cancer

Rona Hartner a murit la 50 de ani, răpusă de cancer

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: De ce a murit Rona Hartner? Cauza morții a celebrei artiste

Tot atunci, Rona mai povestise că nu are planuri de sărbători din cauza problemelor de sănătate de care suferea.

Din nefericire, cu o lună înainte de Crăciun, artista nu s-a mai putut bucura de sărbători. Aceasta a lăsat în urmă o familie îndurerată și o fiică de 15 ani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si