UPDATE:  Apropiații Ronei au ajuns la Cimitirul Bellu catolic, acolo unde se pregătesc să-și ia ”rămas bun” pentru totdeauna de la artistă, care și-a dedicat o viață artei și iubirii publicului.

Știrea inițială

Îndrăgita actriță și cântăreață a pierdut lupta cu cancerul la vârsta de doar 50 de ani. Rona Hartner va fi înmormântată azi, 1 decembrie 2023, la cimitirul Bellu catolic din Sectorul 4 al Capitalei, acolo unde a fost înmormântat și tatăl ei.

Slujba va începe în jurul orei 12.00.

Citește și: Rona Hartner a lăsat o durere imensă în inima mamei sale! Bilanțul pe care artista l-a făcut cu câteva luni înainte să moară

Sicriul cu trupul neînsuflețit al vedetei a ajuns în România pe data de 29 noiembrie și a fost depus la capela catolică a cimitirului Bellu, acolo unde zeci de oameni au venit să-și ia rămas bun de la iubita artistă.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

rona-hartner-priveghi-2

Potrivit Ciao.ro, la slujba de înmormântare va fi prezent și dansatorul argentinian Rocco Sedano, fostul soț al Ronei Hartner, tatăl fiicei sale în vârstă de 15 ani, Rita.

Mai mult, se pare că Rona Hartner va fi înmormântată îmbrăcată în rochie albă, simplă, de mireasă, conform sursei citate ai sus. Din păcate, sicriul în care se află trupul neînsuflețit al artistei a fost adus în țară sigilat, conform condițiilor de repatriere impuse. Familia artistei a suportat costurile repatrierii, mai exact 5500 de euro. Cu toate că nu a fost deschis, sicriul a fost acoperit cu o coroană din flori albe și cu multe poze de-ale actriței.

cosciug-rona-hartner

Rona Hartner a dus o luptă crâncenă cu cancerul

Cântăreața Rona Hartner s-a stins din viață la vârsta de doar 50 de ani, răpusă de o boală cruntă: cancer. Artista a fost diagnosticată cu cancer în anul 2019, iar de atunci Rona a anunțat în spațiul public că a învins boala de două ori.

mormant-rona-hartner

Citeste si: Monica Tatoiu, despre greutățile prin care a trecut în adolescență! În ce condiții a stat femeia de afaceri: „Aveam leucoplast pe ușă, iar ploșnițele treceau prin leucoplast.”- kfetele.ro

Citeste si: Gestul cutremurător făcut de soțul Ancăi Molnar la trei săptămâni de la moartea ei: ”Totul pare un vis urât care nu se mai termină”- radioimpuls.ro

Citește și: Imagini sfâșietoare de la priveghiul Ronei Hartner! Artista a ajuns în România și va fi înmormântată de Ziua Națională, alături de tatăl său

Din păcate, organismul ei a cedat, iar cancerul a recidivat. La începutul lunii noiembrie, medicii au anunțat-o pe artistă că boala nu s-a vindecat în totalitate, iar una dintre metastaze, cea pe creier, s-a mărit, a transmis pe data de 14 noiembrie 2023 libertatea.ro.

Tot la acea vreme, Rona mărturisea că nu are planuri de sărbători din cauza problemelor de sănătate pe care le avea. Din nefericire, aceasta nu a mai apucat să se bucure de Crăciun alături de fiica ei în vârstă de 15 ani și de familie.

„Trec printr-o mică încercare de sănătate. Nu știu dacă voi face sărbătorile în țară sau în Canada, cu familia mea! Nu prea pot să îmi programez nimic pentru că a crescut… una din metastaze a devenit puțin rebelă, cea de pe creier. În timp ce tot organismul este vindecat a apărut o metastază puțin rebelă și trebuie să o țin în frâu acum și să fac radioterapie. Dar o să fac un video pe pagina mea de Facebook, acolo unde o să vorbesc mai pe larg despre acest lucru”, a povestit atunci artista Rona Hartner, pentru ciao.ro.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si