Juventus a întors pentru prima oară în istoria sa un 0-2 din manşa tur. Acest lucru nu ar fi fost posibil fără CR7, omul "Champions League". Ronaldo a reuşit al 8-lea hat-trick din Liga Campionilor, egalându-l pe Messi la acest capitol. Niciun alt jucător nu a reuşit mai mult de trei triple în competiţie, conform digisport.ro. Autor al unui hat-trick, portughezul Cristiano Ronaldo a analizat pe scurt, la final, disputa de la Torino.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: La 31 de ani, Lionel Messi pare mai în formă ca niciodată

" Niciodată Juventus nu a reuşit o "remontada". De la 0-2, la 3-0. Niciodată!", i-a spus, euforic, reporterul italian la finalul meciului starului bianconerilor.  "Juventus pentru asta m-a cumpărat. Pentru a ajuta clubul. Mi-am făcut doar datoria şi sunt foarte fericit", a explicat CR7.

( vezi cum arată tancul de 500.000 de euro pe care şi l-a cumpărat Ronaldo)

Extrem de echilibrat, lusitanul a îndemnat la calm: este o seară mare pentru Juve, dar un club uriaş trebuie să ţintească mai sus. Calificarea aceasta e doar un prim pas spre obiectivul propus. " Încă nu am câştigat nimic, dar suntem foarte mândri de ce am reuşit şi suntem pe drumul cel bun.

A fost o seară magică, am arătat că merităm să ne calificăm", a mai spus Ronaldo, pentru ca apoi, întrebat dacă va ajunge în finală:" Vedem".


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si