"Clubul îi mulţumeşte pentru contribuţia sa imensă în cele două perioade petrecute pe Old Trafford", au transmis reprezentanții clubului Manchester United prin intermediul unui comunicat. Clubul de fotbal își centrează atenția pe creşterea randamentului echipei sub Erik ten Hag, pentru a putea oferi succes pe teren. United se află pe locul cinci în Premier League în primul sezon al lui Ten Hag ca antrenor.

Ce spune Cristiano Ronaldo după anunțul rezilierii contractului cu Manchester United

Starul portughez în vârstă de 37 de ani mai avea aproximativ șapte luni rămase din contractul său în valoare de 500.000 de lire sterline pe săptămână cu Manchester United.

"În urma conversaţiilor cu Manchester United, am convenit de comun acord să încheiem contractul mai devreme. Îmi place Manchester United şi iubesc fanii, asta nu se va schimba niciodată. Cu toate acestea, mi se pare momentul potrivit să caut o nouă provocare. Îi doresc mult succes echipei pentru restul sezonului şi pentru viitor", a declarat Cristiano Ronaldo.

Citește și: Doliu internațional. Un fotbalist celebru și-a pus capăt zilelor

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Portughezul este liber să semneze cu orice club își dorește după încheierea Campionatului Mondial din Qatar.

Hotărârea care a fost luată marți, 22 noiembrie 2022, vine după ce Ronaldo a declarat în urmă cu puțin timp, în cadrul unui interviu acordat lui Piers Morgan la Talk TV, că s-a simţit trădat la Manchester United, că proprietarilor nu le pasă de club, că tehnicianul Erik ten Hag nu

îl respectă şi că oficialii clubului nu au arătat compasiune atunci când în luna aprilie a acestui an, portughezului i-a murit la naştere unul dintre gemeni.

Citește și: Ce șanse are echipa din Qatar să facă istorie la Cupa Mondială. Emirul Tanim are un as în mânecă

Starul portughez în vârstă de 37 de ani era legitimat la Manchester United din august 2021.

Citește și: Președintele FIFA, reacție incredibilă în scandalul Cupei Mondiale din Qatar. "Noi, europenii, să ne cerem scuze pentru următorii 3.000 de ani"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si