Cântăreața Ronna Riva este tonică și are mereu o prezență impecabilă. Însă meseria pe care o practică lasă urmări asupra sănătății artistei. Am întâlnit-o pe Ronna în cabinetul medicului, acolo unde face o serie de exerciții de recuperare. 

Ronna are nevoie de o condiție fizică bună, astfel ca principalele exerciții recomandate sunt cele de streching. În plus, cu ajutorul lor, artista poate să țină sub control și durerile de spate cu care se confruntă.

Citește și: VIDEO| Durere mare la înmormântarea lui Robert. Tânărul român, de 20 de ani, a murit în Italia într-un accident de muncă

Ronna Riva: „Petrec foarte mult timp în mașină și de puțin timp mi-au apărut niște dureri de spate, de la coloană cred eu.”

Ce recomandări a primit Ronna Riva de la medicul ortoped

Tarek Nazer, medic otroped: „În primul rând trebuie să evităm pozițiile statice, asta înseamnă stat în aceeași poziție, fie la birou, în mașină, când conducem sau la orice muncă unde stăm în picioare, trebuie să luăm pauze măcar la 2 ore să ne ridicăm din locuri unde suntem sau să facem câțiva pași.”

De altfel, și coregrafiile artistei presupun mobilitate și condiție fizică bună, iar durerea nu trebuie să existe.

Însă pentru asta este nevoie de o serie de exerciții pe care Ronna trebuie să le facă zilnic, ca să prevină apariția problemelor.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Ronna, la fel ca mulți alți artiști care petrec mult timp pe drumuri, între concerte și filmări, riscă să dezvolte probleme mai grave ale coloanei, dacă nu respectă programul de exerciții date de medic.

Tarek Nazer, medic otroped: „Vorbim de o contractură musculară, hernie de disc, deformitatea coloanei în S sau în C, cifoza sau scolioza, la probleme mult mai avansate și combinate între deformări la nivelul discului, dar și la nivelul oaselor.”

Ronna este conștiincioasă și intenționează să urmeze indicațiile medicului, mai ales că muzica nu așteaptă, iar tânăra scoate hit după hit.

Ronna Riva: „Am lansat o piesă foarte frumoasă care se numește Rapid 100 și aceasta celebrează centenarul echipei de fotbal Rapid.”

Cântăreață vrea să scoată mai multe piese în Limba română

Recunoscută pentru melodiile interpretate în limba engleză, Ronna își dorește să lanseze acum mai multe piese în Limba română, 2 sunt deja pe piață și urmează și altele. Între timp, artista nu uită de familia ei și încearcă să-și petreacă cât mai mult timp alături de fiica sa, în vârstă de 3 ani.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

Ronna Riva: „Am din ce în ce mai puțin timp liber și acela pe care îl am, îl petrec cu familia. Ne găsim activități ca să ne petrecem timp împreună.”

Vara aceasta se anunță una destul de agitată pentru Ronna, care trebuie să onoreze nenumărate concerte în țară.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si