Close sidebar
Close sidebar

Ronnie O’Sullivan, meniu de star

Legenda Ronnie O’Sulivan, cel mai mare jucator de snooker al tututor timpurilor, a disputat sambata seara la Bucuresti un meci special.

E.T.,


DISTRIBUIE
acest articol

Legenda Ronnie O’Sulivan, cel mai mare jucator de snooker al tututor timpurilor, a disputat sambata seara la Bucuresti un meci special in memoria fostului comentator Marius Ancuta.A fost un meci senzational, in care a luptat impotriva campioanei mondiale en-titre la feminin, Reanne Evans.

In cadrul interviurilor pe care le acorda, acesta enumera printre prioritatile din viata sa, pasiunea pentru mancare.Mai mult, Ronnie considera regimul alimentar ca fiind unul dintre secretele succesului sau, elementul care a reusit sa-i aduca echilibru pe toate planurile.

Citeste si: Criss, dezvăluiri surprinzătoare despre sentimentele ei față de Antoni: „Aș simți să mă apropii de el din nou”. Cum reacționează Moldo: „Am fost luat de fraier”- kanald.ro

Citeste si: Fiica lui Ioan Crișan, reținută pentru omor calificat! Cât a plătit pentru atentatul cu bombă?!- wowbiz.ro

Citeste si: Un tănăr a ajuns la Spitalul „Bagdasar Arseni” complet paralizat din cauza unui virus misterios- antena3.ro

„ Daca te uiti la ce mananca cei din alte tari, observi ca totul e proaspat. Calatoresc des in Europa, in tari precum Bulgaria si Romania, iar acolo pana si rosiile si castravetii au alt gust. In Marea Britanie, cantitatea primeaza si nu calitatea, de aceea incerc sa evit pe cat pot acest sistem” declara Ronnie O’Sullivan.

Dupa meciul de la Bucuresti, Ronnie O’Sullivan a ales pentru cina restaurantul Chefs Experience unde s-a delectat cu un delicios antricot de vita din Argentina cu usturoi confiat si rozmarin si cu faimoasele scoici

proaspete de la Marea Neagra preparate dupa reteta lui Chef Catalin Scarlatescu.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI