Close sidebar
Close sidebar

Roșii toxice în magazine. Medicii trag un semnal de alarmă

Fiti foarte atenti ce rosii mancati! Este semnalul de alarma tras de medici, care spun ca tomatele din import pot sa fie extrem de toxice pentru organism.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

Pe rafturile supermarket-urilor este plin de produse coapte artificial, confirma agriculorii.

Nu putini sunt consumatorii care au cumparat din supermarket rosii fara gust si care, odata taiate, au un aspect ciudat. Pozele cu tomate verzi in interior, care mai si germineaza, au invadat internetul.

De la seminte si rasaduri si pana la rosia coapta, procesul biologic dureaza cinci, sase luni, spun agricultorii. Tomatele aduse din import pot sa devina rumene si frumoase in exterior chiar si intr-o singura zi. Unele se coc si in timpul transportului cu camionul. Specialistii ne spun cum sa deosebim rosiile importate de cele autohtone.

Citeste si: BREAKING NEWS! Cutremur în urmă cu câteva minute în România! Ce magnitudine a înregistrat și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Imagini din timpul cutremurului de 5,4 care a zguduit România. S-a simțit și în țările vecine- antena3.ro

Medicii trag un puternic semnal de alarma si ne recomanda sa nu mai mancam legume care nu sunt de sezon. Rosiile cu seminte germinate pot contine, de exemplu, solanina, o substanta care da simptome grave odata ce ajunge in organism.

Comerciantii din piete spun ca testeaza rosiile inainte sa le cumpere de la importatori tocmai pentru ca stiu ca unele sunt coapte prematur. Mai ales ca preturile sunt piperate si risca sa arunce marfa in lipsa clientilor.

Daca totusi consumati legume care nu sunt de sezon, nutritionistii va recomanda sa le pastrati timp de 20 de minute in apa cu bicarbonat, care poate ajuta la dizolvarea subtantelor sintetice.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI