In articol:
Roşiile cherry au denumirea științifică Solanum lycopersicum var. cerasiforme. Sunt mici, rotunde, de dimensiuni puţin mai mari ca cireşele. Ele provin din regiunile mediteraneene.
Vestea ȘOC a momentului în România: A MURIT CU ZILE. Ce s-a întâmplat cu ea este cutremurător
Citeste si: Ceapa roșie. Efectul neașteptat pe care îl are asupra organismului când o consumi
Roşiile cherry. Beneficiile roşiilor pentru sănătate
Roşiile cherry. Roşiile ajută pielea să îşi menţină aspectul estetic. Beta carotenul din aceste legume, regăsit şi în alte legume precum morcovii sau cartofii dulci, au o acţiune protectoare asupra pielii, în faţa acţiunii nocive a radiaţiilor UV.
Citeste si: Prazul. Secretul uneia dintre cele mai sănătoase legume. Ce efecte are asupra organismului
Roşiile cherry. Vitamina K şi Calciul, doi nutrienţi furnizaţi de roşii, sunt excelenţi factori de fortificare şi regenerare a ţesutului osos.
Citeste si: Varză călită. Așa se prepară corect! Ingredientul care îi dă tot gustul
Roşiile cherry. Tot antioxidantul important din roşii, licopenul, a fost asociat în cadrul mai multor studii de specialitate cu un risc redus de debut al cancerului de prostată, cancerului cervical, cancerului oral, cancerului faringian şi esofagian, cancerului
Citeste si: Avocado. Cum păstrezi fructul intact zile întregi
Roşiile cherry. Vitamina A din roşii poate să îmbunătăţească acurateţea vederii şi să prevină afecţiunile văzului.