Guvernul Sorin Grindeanu se afla deja la prima remaniere, Comitetul Executiv National al PSD aproband, joi, propunerile facute de conducerea coalitiei de guvernamant pentru patru functii de ministru: Tudorel Toader la Justitie, Rovana Plumb la Fonduri Europene, Alexandru Petrescu la Mediul de Afaceri si Mihai Tudose la Economie. Dintre acestia, Rovana Plumb mai are experienta la acest nivel, fiind ministru al Mediului (mai 2012-martie 2014) si ministru al Muncii (martie 2014-noiembrie 2015).

In ultima vreme, presa a scris despre Rovana Plumb in contextul in care fiul ei, Razvan, a fost filmat la bordul unei masini de 250.000 de euro, in timp ce purta un ceas de 20.000 de euro. Rovana Plumb detine o vila impunatoare in comuna Pantelimon, langa Bucuresti, care, conform declaratie de avere, are o suprafata de 671 de metri patrati, fiind ridicata pe un teren de 1.898 de metri patrati.
Terenul a fost cumparat in 2005, iar in 2007 a inceput constructia vilei. In acelasi an, Rovana Plumb a facut un imprumut de 800.000 de euro la banca, scadent in 2030, banii fiind folositi, probabil, pentru ridicarea impunatoarei case. Pe langa vila din Pantelimon, Plumb mai detine doua apartamente in Bucuresti, o casa de vacanta in comuna damboviteana Buciumeni si o casa de locuit la Comarnic.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Rusia amenință pe față România. „Moscova ar putea bombarda ținte militare”. Ce țări mai sunt în vizorul Kremlinului- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si