Roxana Neculea este numele ei. Are 26 de ani și încă din copilărie a învățat care sunt greutățile vieții, iar acum a ajuns să lupte pentru viața ei. Nu se teme și speră ca într-o zi destinul să i se schimbe.

De mică a fost părăsită de mamă, iar ulterior a fost diagnosticată cu diabet. Are un frate imobilizat în scaun cu rotile, iar singurul care o ajută este tatăl ei.

Acum, Roxana se află internată la Spitalul din Iași, acolo unde o infecție a pus-o la pat.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Un prieten de-al ei a cerut ajutor pe Facebook și speră ca lumea să ajute un suflet firav ca al Roxanei. "Vă rog din suflet să mergeti la ea în vizită cu un măr, cu o banană, cu o supă…", scrie prietenul Roxanei Neculea. Roxana Neculea este din comuna Fălciu, judeţul Vaslui, şi a ajuns la spital în urma unei complicatii survenite ca urmare a unei infecţii.

Vrea să aibă o cameră numai a ei

Visul tinerei este să aibă o cameră a ei. "Avem o singură cameră, care ne este si dormitor, si bucătărie, si baie. Mi-aş dori să am camera mea, să stau în intimitatea mea”, este cea mai mare dorinţă a fetei, potrivit vremeanoua.ro.

"Eu stau cu tatăl meu într-o cameră, care ne este si bucătărie si dormitor.

În curte mai avem o anexă unde stă bunica, si ea are diabet si un picior amputat. Este imobilizată la pat, noi o hrănim si avem grijă de ea. De la vârsta de 6 ani mama mea ne-a părăsit pe toti, la vârsta de 10 ani am aflat ca am diabet. Este foarte greu cu regimul, cu tot ce ne trebuie ca să ne asigurăm traiul de azi pe mâine. Tata lucrează, dar venitul este infim", a mai povestit Roxana Neculea.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si