Roxana Buzoiu de la „ Puterea Dragostei ” a clacat pe contul ei oficial de socializare. Iubita lui Alex Turcu este profund deranjată și dezamăgită de bărbații care cred că pot să cumpere orice femeie cu bani și dacă se expun cu mașini scumpe în fața lor. „Sunteți atât de slabi unii dintre voi, încât „agățați” doar cu mașinile voastre și banii pe care îi fluturați pe la nas.

Bine, asta vă merge cu paparudele astea moarte de foame. O femeie puternică niciodată nu o să aibă nevoie de banii voștri și mașina voastră. Le are și ea oricum. Dacă nu le are, muncește din greu CURAT să le obțină. Vă pup! Asta arată ce tip de femei preferați. Jalnic!” a zis Roxana Buzoiu.

roxana buzoiu de la puterea dragostei
Mesajul Roxanei de la Puterea Dragostei.[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Marinescu i-a făcut o propunere incredibilă Mădălinei: "Mi-aș dori să avem noi doi un date!" Cum a reacționat George? Urmărește o ediție incendiară "Puterea dragostei" marți, 3 noiembrie, de la 11:00 și 17:00 pe Kanal D

Citeste si: Cristi Marinescu de la „Puterea Dragostei”- ipostaze jenante alături de un alt concurent

Roxana și Alex Turcu de la „Puterea Dragostei”- cuplu model

Roxana și Alex Turcu de la „ Puterea Dragostei ” formează și acum un cuplu. Cei doi s-au cunoscut în cadrul emisiunii de la Kanal D. S-au mutat împreună și sunt mai îndrăgostiți ca niciodată. Roxana și Turcu formează un cuplu de mai bine de un an de zile.

roxana buzoiu de la puterea dragostei
Roxana Buzoiu de la Puterea Dragostei.[Sursa foto: Instagram]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si