Roxana Buzoiu s-a făcut remarcată în primul sezon al emisiunii Puterea Dragostei și a fost curtată de mai mulți bărbați. Pe lista sa de cuceriri s-a numărat chiar și Bogdan Mocanu sau Iancu Sterp.

Deși aceasta a avut mult de suferit din dragoste, iar acum a decis să-și dea o nouă șansă. Și-a deschis sufletul și pare că a reușit să obțină echilibrul în viața ei. Se simte împlinită și mai fericită ca niciodată.

Roxana are o relație de 3 luni de zile

Roxana Buzoiu și-a regăsit liniștea în brațele unui bărbat a cărui identitate nu vrea să o dezvăluie pentru moment. Are o nouă relație de trei luni și se arată extrem de încântată de noua relație.

”Sunt cu un băiat de vreo trei luni de zile și îmi place tare mult de el”, a povestit Roxana Buzoianu de la Puterea Dragostei.

Citeste si: Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei”, apariție spectaculoasă lângă o brunetă sexy

Declarații dure la adresa lui Alex Turcu

Roxana Buzoiu susține că nu mai vrea să audă de fostul iubit, Alex Turcu, deoarece este ”un băiat foarte rău”. Nu se pune problema să se împace și susține că despărțirea a fost definitivă.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Relația Roxanei cu Alex este un episod închis, motiv pentru care nu a vrut să dea nici detalii cu privire la motivul despărțirii.

Cei doi nu mai păstrează deloc legătura.

Citeste si: VIDEO| Cine este, de fapt, Luca Andrei de la „Puterea Dragostei”?! Imagini inedite

”De Alex Turcu, m-am despărțit de 3-4 luni, nici măcar nu mai vorbim. E un băiat foarte rău și prefer să nu”, a mai spus Roxana Buzoiu de la Puterea Dragostei.

Roxana Buzoiu a format un cuplu și cu Iancu Sterp

Roxana Buzoiu și Iancu Sterp[Sursa foto: Captură KANAL D]

Roxana Buzoiu și Iancu Sterp au format un cuplu la Puterea Dragostei, însă relația lor nu a rezistat prea mult. Diferența de vârstă dintre cei doi era destul de mare, la fel și diferența de personalitate. Roxana este extrem de vulcanică, în timp ce Iancu nu este la fel de coleric.

Sursa: VIVA


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si