Close sidebar
Close sidebar

Roxana de la „Puterea Dragostei”: „Mi-e frică să vină Turcu în emisiune! E prea posesiv!”

Roxana de la „Puterea Dragostei” a afirmat în cadrul emisiunii că îi este teamă ca Turcu să revină în emisiune. Concurenta susține că ea dorește să părăsească emisiunea dacă vine Alex Turcu, cel despre care se spune că este iubitul ei.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Roxana a afirmat că ea nu mai este votată pentru că „doarme pe canapea”. „Nu știu cine l-a votat pe Turcu să revină în emisiune. Sunt străini! Dacă vine, plec eu! Vii după mine, viitorul meu iubit? Vine aici și-mi face scandal, crize de gelozie. E foarte posesiv, se supără foarte repede și nu vreau sa fie nervos!”.

Citeste si: Livian de la „Puterea Dragostei” o lasă singură pe Bianca de sărbători: „Îmi împac familia! Mă duc în țară!”

Roxana de la „Puterea Dragostei”: „Mi-e frică să vină Turcu în emisiune! E prea posesiv!”

Concurenta emisiunii „Puterea Dragostei” a transmis că ea nici nu poate dansa cu alți băieți. „Mi-a zis de câțiva băieți de aici: Marius și Filip și Iancu. N-o să mai am glume cu ei!” a spus Roxana de la „Puterea Dragostei”.

Citeste si: Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată lângă Mădălina Manole. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost depus la o capelă din Ploiești. Ce se întâmplă cu Gabriel Vasiliu în aceste momente- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică rară, în timpul restaurării catedralei Notre-Dame: Sicriul unui cunoscut poet a fost găsit în toiul lucrărilor- antena3.ro

Citeste si: Jador de la „Puterea Dragostei”, în lacrimi: „Am văzut marea pentru prima oară în viața mea. Nu am avut bani!”

În gala de duminică, Andreea Mantea va spune stop vot, iar în funcție de voturile telespectatorilor se va decide dacă Turcu va intra din nou sau nu va intra în casa.

Citeste si: Bianca și Livian de la „Puterea Dragostei”, de cinci luni împreună. Cine s-a băgat în cuplul lor

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI