Roxana de la „Puterea Dragostei” a făcut declarații incendiare pe Instagram. Fosta concurentă a emisiunii de la Kanal D a explicat de ce nu are copil până la vârsta de 27 de ani, dar și când se va simți pregătită să devină mamă.

„Sunt întrebată des de ce nu am copii? Vaiii, ai 27 de ani, ce faci? Dormi? Vă și răspund: Nu, nu dorm. Majoritatea bărbaților din viața mea și-au dorit copii cu mine, dacă vreți să știți și acest aspect.

Eu iubesc enorm de mult copii. Sunt înnebunită după ei, dar nu am simțit să fac acest pas important cu acei bărbați. Când voi întâlni persoana potrivită se va întâmpla și acest lucru. Mulțumesc!” a zis Roxana de la „Puterea Dragostei”.

Citeste si: Roxana Buzoiu de la „Puterea Dragostei” face dezvăluiri incendiare despre noul său iubit: „Gropițele și roșeața din obraji!”

Roxana Buzoiu- iubește din nou

Roxana de la „Puterea Dragostei” s-a îndrăgostit nebunește de un tânăr pe nume Duțu Iacob. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de iubire de câteva luni bune.

Bruneta se iubește cu un tânăr misterios, de mai bine de câteva luni. Tânăra se ferește și tot timpul chipul iubitului său a fost ascuns de ochii curioșilor. Roxana Buzoiu și Duțu au mers împreună la Poiana Brașov alături de Alex Zănoagă, Simina și micuțul Dominic.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Andra Volos de la Puterea dragostei iubește din nou? Cine este noul iubit?

roxana de la puterea dragostei vrea copil
Roxana Buzoiu de la Puterea Dragostei.[Sursa foto: Instagram]

Duțu Iacob este, un tânăr din Capitală, pasionat de mașini de lux și de sală. Iubitul Roxanei, în vârstă de 25 de ani, s-a integrat în grupul de prieteni al iubitei sale.

Citeste si: Un nou concurent la Puterea Dragostei. Cine este, de fapt, Manu?

Buzoiu a zis că în trecut punea accent foarte mult pe aspectul fizic, însă acum s-a maturizat și iubește din nou. Bruneta trăiește o frumoasă poveste alături de un om de afaceri: „Are bani, are de toate, are tot ce trebuie. Este un om foarte sensibil, foarte iubitor, foarte ok. Are 1.85 metri, ochii albaștrii și brunet și are buzele mari!”, a adăugat bruneta.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

Bruneta și-a lăudat iubitul și a zis că este foarte tandru, foarte romantic și îi oferă multă afecțiune. Tânăra a afirmat că și-a înșelat toți iubiții, chiar și pe Andy Adetu, dar și pe Bogdan Mocanu cu Andy.

Roxana a declarat că Alex Turcu este singurul bărbat pe care nu l-a înșelat.
Roxana a afirmat, în urmă cu doar câteva zile, că-și va ține iubitul departe de camerele de luat vederi.

Citeste si: Rosemarry a părăsit Puterea Dragostei! Ce spune fosta concurentă despre experiența trăită?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si