Ultimul, în care acuzatia este de trafic de celule stem, prima audiata a fost chiar Roxana Dragu, cea care a protejat-o pe falsa rezidenta.

Roxana Dragu, fosta sefa a sectiei de ginecologie a Spitalului Judetean Ilfov a fost audiata de procurorii Diicot in calitate de martor intr-un dosar de trafic cu celule stem.

Ar fi vorba despre un experiment petrecut in urma cu patru ani in spitalul judetean Ilfov.

Mai precis, 26 de femei insarcinate in 6 sau 9 luni ar fi fost convinsi de medici si asistente sa ia parte la un studiu care ar fi trebuit sa arate daca dieta gravidei afecteaza calitatea laptelui.

Citeste si: Declarațiile uimitoare ale unui medic chirurg: Institutul Marius Nasta trebuie daramat si construit de la zero

In realitate, femeilor li s-au prelevat, fara ca ele sa stie, si 20 de ml de sange din cordonul ombilical si o proba de tesut gras de pe peretele abdominal, surse de celule stem.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

In 2016, Ministerul Sanatatii a facut o ancheta care a dovedit ilegalitatile. Conducerea spitalului, insa, spune altceva.

Roxana Dragu a fost interogata vreme de 6 ore de procurori.

Ea urmeaza sa ajunga si la politie, in cealalta ancheta, in care au fost deja audiati actualii si fostii ei colegi.

O ancheta care o vizeaza pe asa-zisa rezidenta Raluca Barsan.

De fapt, o impostoare care vreme de 10 ani a fost protejata doctoritei Dragu si ar fi facut inclusiv interventii chirurgicale fara sa aiba niciun studiu, doar o diploma falsificata.

Medicul Geanina Brasoveanu a lucrat pana de curand in Spitalul Judetean Ilfov si le-a povestit politistilor cum a evoluat Raluca Barsan in toti acesti ani.

Pana acum doua foste paciente au depus plangere penala.

Amandoua sustin ca falsul ginecolog le-ar fi cusut prost dupa operatia de cezariana si ar fi avut de suferit in urma unor complicatii.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si