Roxana Buzoiu de la „ Puterea Dragostei ” și-a uimit urmăritorii atunci când a realizat un tiktok alături de Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei”. Focoasa brunetă a postat totul pe contul ei oficial de Instagram.

Roxana și Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei”

Roxana de la „Puterea Dragostei” a făcut un duet pe tiktok alături de nimeni altul decât Bogdan Mocanu.

„A fost una dintre iubirile mele...oricum sunt ieșită dintr-o relație recentă, el e singur. Ne-am împăcat, vorbim des ca prietenii, nimic altceva. Nu mai fiți răi! Ce comentarii răutăcioase.” a zis Roxana Buzoiu.

Roxana și Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei.
Din nou împreună! Roxana și Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei.[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Live Stream Online Puterea dragostei Editia de duminica, 8 noiembrie- A doua parte- VIDEO. Rares in lacrimi! Afla ce i s-a intamplat concurentului!

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Un nou cuplu la „Puterea Dragostei”. Fanii emisiunii vor fi surprinși

Roxana de la „ Puterea Dragostei ” și Bogdan Mocanu s-au cunoscut în cadrul emisiunii de la Kanal D. Cei doi au format un cuplu, apoi bruneta sexy s-a refugiat în brațele lui Andy Adetu. Roxana s-a cuplat apoi cu Turcu de la „Puterea Dragostei” cu care a format un cuplu până în prezent.

Fosta concurentă a emisiunii de la Kanal D se află acum la munte, de unde a și povestit ce relație există între ea și Bogdan Mocanu.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si