Roxana Vancea a părăsit competiţia Exatlon după mai multe discuţii în contradictoriu în care a fost implicată. Ultimul scandal a fost cel cu Giani Kiriţă, iar Faimoasa a ajuns sa ia decizia de a se întoarce în România. Angela, prietena ei cea mai bună a aşteptat-o pe vedetă pe aeroport.

„E o emisiune la care se uită copiii şi la care impinsul, vorbitul urat si jignitul femeilor nu cred ca isi au rostul.

Daca merge spre directia aia, eu clar nu ma mai regasesc in ea”, a spus Roxana şi, deşi nu a dat numele lui Giani, a fost clar că vorbe despre el.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

”Nu am avut neintelegeri cu el. El a avut cateva neintelegeri cu mine, la care am dispus cat de diplomat am putut. Sunt o fire vulcanica si am preferat sa ma retrag”, a mai spus Faimoasa despre noul antrenor al echipei pe care tocmai a ales să o părăsească.

Roxana Vancea a declarat inainte de intrarea in competiţie că ea şi Giani sunt foarte buni prieteni.

Ulterior Giani a spus că nu este adevărat. Ba mai mult, între cei doi Faimoşi au izbucnit scandaluri uriaşe. Acum, întrebată din nou despre relaţia ei cu Giani, Roxana a ales să nege faptul că ar fi spus vreodata că era prietenă cu Giani.

„Nu eram prieteni, dar am mai fost in proiecte impreuna. Eu cred ca l-am respectat si inainte si il voi respecta si de acum incolo.

Suntem cunostinte”, a spus ea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si