Roxana Vancea nu mai suportă presiunea la care este expusă de la venirea lui Giani Kiriţă ca antrenor. Faimoasa şi-a arătat în repetate rânduri nemulţumirile şi a încercat să îi ţină piept vulcanicului Giani. 

Însă, pare că Roxana Vancea s-a rupt de echipa din care face parte. Deşi au stabilit că ea nu va juca în ediţia de ieri, 21.10, la jocul pentru vilă, Vancea a decis de una singură că va intra pe teren.

După ce a pierdut cele 3 puncte, iar echipa Faimoşilor s-a întors la baracă, a început un conflict de zile mari între ea şi noul lor antrenor. 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Giani a învinuit-o, iar Roxana a cedat presiunii. Ea a decis să îşi facă bagajele. ”De cand a venit el mi se pare ca emisiunea merge intr- alta directie, o directie in care eu nu ma regasesc deloc”, a spus Roxana Vancea.

Aflăm ce se va întâmpla cu Roxana Vancea în ediţia de MIERCURI, 23.10.2018! Nu rataţi un nou episod Exatlon România. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si