Close sidebar
Close sidebar

Roxana Vancea este pe cale să abandoneze Exatlon? Ce a făcut-o pe Faimoasă sa dea cu piciorul competiţiei

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Roxana Vancea nu mai suportă presiunea la care este expusă de la venirea lui Giani Kiriţă ca antrenor. Faimoasa şi-a arătat în repetate rânduri nemulţumirile şi a încercat să îi ţină piept vulcanicului Giani. 

Însă, pare că Roxana Vancea s-a rupt de echipa din care face parte. Deşi au stabilit că ea nu va juca în ediţia de ieri, 21.10, la jocul pentru vilă, Vancea a decis de una singură că va intra pe teren. După ce a pierdut cele 3 puncte, iar echipa Faimoşilor s-a întors la baracă, a început un conflict de zile mari între ea şi noul lor antrenor. 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Giani a învinuit-o, iar Roxana a cedat presiunii. Ea a decis să îşi facă bagajele. ”De cand a venit el mi se pare ca emisiunea merge intr- alta directie, o directie in care eu nu ma regasesc deloc”, a spus Roxana Vancea.

Aflăm ce se va întâmpla cu Roxana Vancea în ediţia de MIERCURI, 23.10.2018! Nu rataţi un nou episod Exatlon România. 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI