Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

A fost nunta mare in Spania, unde clanul de romi, supranumit imparatii din Sevilla, a facut o petrecere de s-a strans lumea ca la corida. Invitat de onoare a fost Florin Salam, care s-a intrecut in manele in spaniola. Ole!

Totusi, paranghelia din Sevilla nu a avut parfumul nuntilor de altadata, tinute pe taram romanesc. Doamnele parca au venit de la acelasi stilist, toate carliontate si batute-n pietre sclipitoare, iar domnii aratau ca si cum abia ar fi ajuns de la un gratar. Cu ochelari pe cap si cu maiou alb, ca sa i se vada toate tautajele, tanarul din imagine numai a invitat la casatoria imparatilor nu arata.  

Ce blesteme s-or fi abatut asupra clanurilor din Banat? Oare dupa atatia ani in care-au fost invidiati, cei putred de bogati au ajuns la fundul sacului? Sau faptul ca justitia i-a cam scuturat ar putea fi motivul pentru care nuntile imparatesti nu se mai tin in tara, ci raman peste hotare?

Nu se mai simte mirosul purcelusilor fragezi, proaspat rumeniti la protap, iar orasele  nu mai sunt blocate de alaiul limuzinelor luxoase. Si nici manelistii de renume nu mai rasuna din boxe, ca de pe Arena Natioala.

E clar ca peste palatele care-ar putea detrona oricand Buckinghamul, la capitolul investitii, se asterne praful. Din ele, de luni in sir, nici musca nu se mai aude.

Luati in vizor de fisc ori de politie, romii bogati au intors foaia.
Nu-si mai etaleaza averile, ci prefera sa-si intoarca banii cu lopata in vilele din strainatate. De altfel, acolo se banuieste ca s-ar ascunde si Ionelas Carpaci, care fuge de condamnarea la 7 ani de inchisoare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si