Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Rubrica de gătit! Alina Laufer ne-a pregătit o nouă rețetă delicioasă: colțunași

În următoarele minute ne delectăm cu o rețetă simplă și delicioasă, care cu siguranță ne va lăsa gura apă. Urmează rubrica de gătit.

Redactia Stirile Kanal D,

Rubrica de gătit! Alina Laufer ne-a pregătit o nouă rețetă delicioasă: colțunași

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În următoarele minute ne delectăm cu o rețetă simplă și delicioasă, care cu siguranță ne va lăsa gura apă. Alina Laufer ne-a pregătit o rețetă specială de colțunași.

Rețetă simplă și gustoasă de colțunai, pregătită de Alina Laufer

„Astăzi o să facem o rețetă tradițional moldovenească sau italienească, depinde cum doriți să o luați. O să facem colțunași, dar puteți să le spuneți și ravioli, gustul este același.

Avem nevoie de făină, apă, ou și sare pentru aluat. Pentru umplutură o să avem nevoie de brânză dulce, ouă și zahăr vanilat. Am pus aici un ou, puțină apă călduță, sare și o să punem puțină făină, nu toată. Acum îl mai frământăm puțin la mână, după care îl lăsăm să se odihnească 10-15 minute.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Umplutura pentru colțunașii noștri se face foarte foarte simplu. Amestecăm ouăle cu zahăr vanilat și brânza de vaci, formez pătrate pe care o să le umplem, punem umplutura după care umezim cu ajutorul degetului și sigilăm. Colțunașii sunt gata și o să-i fierbem în apă sărată până când se ridică la suprafață. Colțunașii sunt gata. O să le așezăm puțină smântână. Dragii mei, vă doresc poftă bună!”

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI