Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Rubrica de gătit! Alina Laufer ne-a pregătit o nouă rețetă delicioasă: colțunași

În următoarele minute ne delectăm cu o rețetă simplă și delicioasă, care cu siguranță ne va lăsa gura apă. Urmează rubrica de gătit.

Redactia Stirile Kanal D,

Rubrica de gătit! Alina Laufer ne-a pregătit o nouă rețetă delicioasă: colțunași

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În următoarele minute ne delectăm cu o rețetă simplă și delicioasă, care cu siguranță ne va lăsa gura apă. Alina Laufer ne-a pregătit o rețetă specială de colțunași.

Rețetă simplă și gustoasă de colțunai, pregătită de Alina Laufer

„Astăzi o să facem o rețetă tradițional moldovenească sau italienească, depinde cum doriți să o luați. O să facem colțunași, dar puteți să le spuneți și ravioli, gustul este același.

Avem nevoie de făină, apă, ou și sare pentru aluat. Pentru umplutură o să avem nevoie de brânză dulce, ouă și zahăr vanilat. Am pus aici un ou, puțină apă călduță, sare și o să punem puțină făină, nu toată. Acum îl mai frământăm puțin la mână, după care îl lăsăm să se odihnească 10-15 minute.

Citeste si: El este Lucian, polițistul în vârstă de 42 de ani, decedat după ce șalupa IPJ Tulcea s-a ciocnit pe brațul Sfântu Gheorghe! Bărbatul era considerat un erou după ce salvase un copil de la înec- kanald.ro

Citeste si: Ultimele clipe din viața lui Cosmin, adolescentul care a murit călcat de autobuz în Valea Lupului! Ies la iveală detalii șocante și imagini surprinse de un martor. Ce ar fi făcut băiatul de 17 ani cu câteva minute înainte de tragedie?- wowbiz.ro

Citeste si: România este în topul CNN Travel, printre cele mai bune locuri de vizitat în 2025. Țara noastră este descrisă ca „un dar”- antena3.ro

Umplutura pentru colțunașii noștri se face foarte foarte simplu. Amestecăm ouăle cu zahăr vanilat și brânza de vaci, formez pătrate pe care o să le umplem, punem umplutura după care umezim cu ajutorul degetului și sigilăm. Colțunașii sunt gata și o să-i fierbem în apă sărată până când se ridică la suprafață. Colțunașii sunt gata. O să le așezăm puțină smântână. Dragii mei, vă doresc poftă bună!”

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI