A sosit momentul dedicat celor pasionați de gătit. Ca în fiecare joi, Alina Laufer ne-a pregătit ceva delicios și ușor de preparat. Iată!

Alina Laufer ne-a pregătit o rețetă de pui chinezesc cu orez basmati

„Bine v-am găsit! Astăzi o să încercăm o rețetă exotică: un pui chinezesc pe care o să-l servim cu un orez basmati excelent. Haideți să trecem la treabă.

O să ne folosim mâinile. Eu am tăiat puiul cubulețe, o să punem puțină sare, punem bicarbonatul de sodiu și amidonul care ajută foarte mult la pregătirea cărnii și un ou. O să lăsăm pieptul de pui să se odihnească, să se marineze aproximativ 10 minute timp în care ne regătim sosul. Peste sosul de chili punem sosul de soia, oțetul și sosul teriyaki. Separat o să amestecăm puțin amidon cu apă pentru că așa vom îngroșa sosul nostru.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

O să ne ocupăm acum de usturoi și de ghimbir. O să prăjim puiul în baie de ulei. Acum o să facem sosul și totul o să înceapă să se lege. O să punem usturoiul tocat și ghimbirul într-o tigaie, turnăm sosul în clipa în care sosul se încinge putem adăuga și amidonul. Dragii mei, este un miros aici nici nu vă puteți închipui. Încercați această rețetă. Nu o să vă pară rău.”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: