Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Rubrica de gătit! Astăzi, Alina Laufer ne-a pregătit o rețetă delicioasă de pancakes americane cu banane

A sosit momentul să aflăm ce rețetă delicioasă ne-a mai pregătit Alina Laufer. Cu siguranță ne va inspira pentru masa de weeekend. Începe rubrica de gătit!

Redactia Stirile Kanal D,

Rubrica de gătit! Astăzi, Alina Laufer ne-a pregătit o rețetă delicioasă de pancakes americane cu banane

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Bună ziua, dragii mei! Bine ați venit în bucătăria mea!

Rețetă de pancakes americane cu banane 

Astăzi o să vă îndulcesc cu niște pancakes americane cu banane. Aveți nevoie de făină, lapte bătut sau iaurt de băut. Puteți să folosiți și lapte normal, însă, mie mi se pare că ies mai fragede cu lapte bătut.

Aveți nevoie de ouă, zahăr, un pliculeț de praf de cop, un vârf de linguriță de bicarbonat și foarte puțin unt. O să ornăm clătitele cu afine, chipsuri de ciocolată și cu nelipsitul sirop de arțar.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

O să amestecăm ingredientele uscate. Avem aici făina peste care punem praful de copt, bicarbonatul și sare. Nu putem să avem ceva dulce fără puțină sare. În alt bol amestecăm ingredientele umede.

Întotdeauna punem ingredientele umede peste cele uscate, regulă generală. Acum urmează partea interesantă. Vom lua bananele pe care le tăiem felii, vom înmuia feliile în aluat. Clătitele noastre americane sunt gata. Le vom aranja frumos, pe o farfurie. Nu pot fi clătite americane fără sirop de arțar.

Dragii mei, este o decadență în farfurie. Deja în studio se salivează, se tânjește la acest desert, se visează la el.

Toată lumea își închipuie cât de bună a ieșit. Vă urez poftă bună!”

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI