Nu mai știți ce bunătăți să puneți în farfurie la mesele de familie? Nu este nicio problemă, Alina Laufer găsește de fiecare dată soluții gustoase. De data aceasta va pregăti o rețetă gustoasă de lasagna cu dovlecei.

Citește și: VIDEO- Rubrica de gătit cu Alina Laufer. Rețetă delicioasă de cheescake cu cocos

Rețetă simplă și gustoasă de lasagna cu dovlecei

Alina Laufer: „Astăzi vom găti lasagna de dovlecei. O lasagna mai simplă, mai light, potrivită pentru zilele acestea fierbinți și în care să nu petrecem prea mult timp în bucătărie. Vom avea nevoie de dovlecei. Eu am ales să folosesc dovlecei zucchini pentru că au o textură puțin mai tare. Avem nevoie de cașcaval sau o brânză care să se întindă. De asemenea, parmezan, șuncă delicată.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

În primul rând avem nevoie de acești zucchini pe care eu i-am tăiat pe o răzătoare mandolină. O să punem puțin ulei. Dovleceii noștri sunt gata, arată și miros senzațional. O să luăm dovleceii, după care o să punem parmezan și șuncă. Urmează cașcavalul sau mozzarella. Continuăm în felul acesta până când umplem toată tava. O să băgăm acum în cuptorul preîncălzit la 180 de grade.”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: