Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Rubrica de gătit cu Alina Laufer. Rețetă delicioasă de plăcintă cu fructe

Cele mai delicioase mese sunt cele în familie, însă este greu până găsim rețeta perfectă. Acum, pentru că se apropie weekendul, Alina Laufer vine în ajutorul doamnelor care vor să-i impresioneze pe cei dragi.

Redactia Stirile Kanal D,

Rubrica de gătit cu Alina Laufer. Rețetă delicioasă de plăcintă cu fructe

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

Alina Laufer: „Avem invitați și nu știm ce să punem pe masă, dar vrem să avem ceva dulce și pregătit în casă. Avem aici foi de plăcintă, unt și fructe de sezon. Hai să facem o plăcintă.

Avem nevoie de smântână lichidă, ouă, zahăr, unt topit, foi de plăcintă congelate, într-adevăr, e o scurtătură pe care putem să o luăm fără nicio problemă. Avem nevoie de o lămâie și esență de familie.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Hai să vedem ce putem face fermecător în farfurie și în același timp rapid. O să spargem ouăle, adăugăm smântâna lichidă și zahărul. Punem vanilia, untul topit. Ungem foile pe care le strângem și le așezăm în tava pe care o punem după aceea la cuptor. Atât de simplu și atât de frumos. Uitați-vă cât este de rumenă. Foile acestea de plăcintă fac minuni, dacă știți cum să le folosiți.

Adăugăm fructele, după care o vom da din nou 10 minute la cuptor. Plăcinta noastră e gata. Uite cum putem folosi foile de plăcintă într-un mod atât de inovativ, și atât de spectaculos.”

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI