Gabriela Ghizel, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Astăzi, Gabriela Ghizel ne va arăta cum să purtăm saboții cu găurele

De când s-au lansat în 2002 au făcut valuri și au stârnit păreri contradictorii: ori îți plac, ori nu. Dar un lucru e sigur. În ultima perioadă s-au lansat în lumea modei și au colaborat inclusiv cu Balenciaga. Astăzi aflăm cum purtăm saboții cu găurele.”,

transmite Gabriela Ghizel, reporter Kanal D.

„Sabina dacă aș vrea să îmi cumpăr prima mea pereche de saboți cu găurele care ar fi aceea? Eu aș recomanda să mergi către ceva îndrăzneț din prima, să ieși un pic din zona de confort și mi se pare că poți să te duci spre variantele colorate. Fie că vorbim de un portocaliu, un corai.”

Culorile sunt tare populare la acest tip de încălțăminte, dar și pe negru arată destul de bine. Încearcă-l în combinații cu straturi, tot în culori închise, și neapărat cu fuste sau pantaloni mai largi. Nu merg așa de bine cu jeansi strâmți sau colorați.

Citește și: VIDEO- Bebelușii, la modă încă de la botez. „Putem realiza lumânări cu tot felul de tematici, culori”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

„Și acum vreau să-ți dau o provocare. Vreau să-mi alegi o pereche de saboți cu găurele care să se potrivească la felul în care sunt eu îmbrăcată acum. Am văzut deja o pereche care mi-a plăcut foarte mult. Au și un pic de platformă, adică o să te simți și inconfortabil în ei și poți să-i și personalizezi foarte ușor. Dacă vrei să mai adaugi culoare la ei poți să pui accesorii sau poți să îi încerci cu niște șosete colorate, care să aducă un pic de culoare în ținută.”

La toată această nebunie cu saboții au contribuit mult și ei: papucii din cauciuc cu toc în colaborare cu Balenciaga. Au urmat mai multe modele, iar brandul a știut exact ce face.

„E clar că s-au poziționat într-o zonă mult mai cool și mult mai trendy, tocmai având atât de multe colaborări, atât de multe modele inedite, foarte multe culori și forme. Avem foarte multe vedete care în ultima perioadă au forțat genul ăsta de încălțări.”

Dacă sunt aici să rămână sau sunt doar un trend, timpul va demonstra. Dacă vrei o astfel de pereche, trebuie să știi că îi găsești de la 150 la 400 de lei. Noi ne revedem vinerea viitoare!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si